Troy Baker spreekt over wie Joel moet spelen in The Last of Us-serie

Troy Baker spreekt over wie Joel moet spelen in The Last of Us-serie

Troy Baker, de stemacteur van Joel uit The Last of Us, heeft zijn mening gedeeld over wie de rol moet vertolken van Joel in de HBO-serie van The Last of Us. Dit deed de stemacteur in een interview met Collider.

In het interview zegt Baker dat hij de acteur Josh Brolin (Thanos uit The Avengers) qua uiterlijk perfect bij de rol vindt passen. “Ik denk dat Josh Brolin een geweldige keuze zou kunnen zijn voor de rol, maar ik weet niet of ik iets zou anders zou leren over van Brolins optreden," zei Baker. Hij zegt dat hij Brolin tijdens een avond had verteld dat hij vereerd zou zijn als Brolin gebeld wordt voor de rol van Joel en dat accepteert.

"Als je ooit het belletje krijgt voor een personage genaamd Joel, zou ik vereerd zijn als je die zou aannemen. Ik denk dat je veel kan leren om dat personage te spelen”, herinnerde Baker zich.

Voor Baker maakt het uiteindelijk toch niet uit wie Joel gaat spelen. “Ofwel A) Iemand stapt in die rol. En ik zal zeggen: 'Verdorie, gast, daar heb ik nooit aan gedacht, wauw, wat een interessante keuze.' Of B) Ze bakken er niks van en mensen gaan zeggen dat alleen ik Joel kan spelen", zei Baker. "Dus ik win hoe dan ook."

The Last of Us-serie is nu in ontwikkeling bij HBO. Wanneer de serie gaat uitkomen en wie de rollen van Joel en Ellie gaan vertolken zijn nog niet bekend.

last of us 2
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind dat ze deze serie eigenlijk helemaal niet moeten maken. Men melkt al teveel franchises uit🤔

0
test

Hugh Jackman

0
test

@Millman7 Damn! dat is eigenlijk best een goede optie!

0
test

@Millman7 Neen. Na Logan zou dit te veel een herhalingsoefening zijn.

0

Aanbevolen voor jou