'Trophies op PlayStation 5 leveren beloningen op'

'Trophies op PlayStation 5 leveren beloningen op'

Trophies leveren op de PlayStation 5 mogelijk beloningen op. href="https://www.gamesradar.com/ps5-trophies-could-unlock-psn-profile-banners-and-avatars/">GamesRadar</a> merkte de nieuwe functie op in de video over de UI die Sony vorige week publiceerde.

In de video zijn kort twee trofeeën te zien voor de game Destruction All-Stars. De gouden trofee Wreckognised levert volgens de UI een profielavatar op, terwijl spelers voor de bronzen trofee Rookie een profielbanner krijgen.

 
 

De mogelijkheid om dit soort aanpassingsvoorwerpen te verdienen voor trophies is overigens niet geheel nieuw. Onder andere in Persona 5 Royal en Bloodborne zijn thema's en avatars te verdienen. Voorheen kregen spelers echter altijd een e-mail van Sony als ze een digitale beloning hadden vrijgespeeld. Met deze nieuwe functie lijkt het beloningssysteem een stuk gestroomlijnder te worden.

De functie werd niet besproken in de video en het kan natuurlijk nog worden aangepast of verwijderd voordat de PlayStation 5 in de schappen ligt. Ook is niet duidelijk of dit alleen voor Sony's eigen games geldt, of dat meer spellen van de optie gebruik kunnen maken.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gears of war op de xbox 360 had dit ook al, je kreeg een avatar als je dacht ik 10k kills had gemaakt in ranked.

0
test

@xXDannyNLXx klopt; had ook van Limbo een beesie en een shirt geloof ik. En van Red Dead een Cowboy hoed.

0

Aanbevolen voor jou