Trials HD krijgt tweede uitbreiding | Gamer.nl

Trials HD krijgt tweede uitbreiding | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitbreiding bevat veertig nieuwe banen. Daarnaast krijgen spelers de kans een eigen baan voor de uitbreiding te ontwerpen. RedLynx houdt namelijk een wedstrijd voor getalenteerde spelers, waarbij de beste tien banen een in de uitbreiding terechtkomen. Alle tien winnaars krijgen een sweatshirt en een vlag van Trials HD en de ontwerpers van de drie beste banen krijgen daar bovenop een beloning van 776 tot 3880 euro. Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden op BigThrillsContest.com.

Trials HD is een tweedimensionaal race- en behendingheid pel met 3D-graphics. Spelers besturen een motor en moeten over allerlei obstakels rijden en springen. Het is nog niet bekend hoeveel de uitbreiding gaat kosten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou