Call of Duty Zombies-regisseur Jason Blundell vertrekt

Call of Duty Zombies-regisseur Jason Blundell vertrekt

Regisseur van de Call of Duty Zombies-modus en medestudiohoofd Jason Blundell vertrekt bij Treyarch. Dat laat de ontwikkelaar weten via een tweet.

"Na dertien fantastische, actievolle jaren is het tijd om verder te gaan", zegt Blundell. "Gedurende mijn tijd bij de studio heb ik de eer gehad om aan een aantal projecten te werken, waarvan mijn tijd bij het Zombies-team extra speciaal was."

Jason Blundell bekleedde veel verschillende rollen bij Treyarch. Zo was hij medestudiohoofd, producer van Call of Duty 3 en Black Ops, en regiseur van de Zombies-modus vanaf Black Ops 3. In de afgelopen jaren werd hij dan ook het gezicht van de modus. Het is nog niet bekend wat hij hierna gaat doen.

Het vertrek vindt plaats in een mogelijk hectisch jaar voor Treyarch, dat volgens geruchten moest inspringen om de Call of Duty-game voor dit jaar op tijd af te krijgen. De game zou terugkeren naar de Koude Oorlog en samen worden ontwikkeld met Sledgehammer Games, dat hiervoor Call of Duty: WW2 maakte.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Shit, ik speel enkel CoD zombies en hij zal gemist worden. Hoop wel dat ze doorgaan met de zombie modus. Dit jaar was die er niet. Misschien ook mooi moment voor een frisse wind.

0

Aanbevolen voor jou