Treyarch belooft oplossing voor problemen na PS3-patch Black Ops | Gamer.nl

Treyarch belooft oplossing voor problemen na PS3-patch Black Ops | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“We zijn op de hoogte van het feit dat online gamers verbindingsproblemen ondervinden sinds de patch die dinsdag is uitgekomen”, schrijft Olin op het forum. “We zijn hard aan het werk om de oorzaak van het probleem te vinden en de fout zo snel mogelijk te herstellen. We hebben na dinsdag al een update uitgebracht die een groot deel van de verbindingsproblemen oplost.”

Feedback is welkom

Op het officiële Black Ops-forum klaagden gamers dat de patch niets heeft verbeterd, en soms de situatie zelfs erger heeft gemaakt. PS3-gebruikers zeggen dat het lang duurt voordat ze in een multiplayerpotje terechtkomen en dat ze regelmatig te maken krijgen met verbindingsproblemen. Community manager Olin heeft laten weten dat de feedback op het forum heel veel heeft geholpen en zegt dat ze in sommige gevallen zelfs met de forum-leden hebben samengewerkt om het probleem op te lo en. “Dus laat de feedback maar komen”, aldus Olin.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou