Trailer Skyrim is van Xbox 360-versie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Communitymanager Nick Breckon liet op Twitter weten dat de trailer volledig van de Xbox 360 is opgenomen. Tevens benadrukte Breckon dat de beelden echt in-game zijn en dat er niets is opgepoetst aan de kijkafstand. Breckon berichtte deze informatie naar aanleiding van veel vragen van fans.

Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim is het vervolg op Oblivion. Wederom betreedt de speler een grote open wereld waarin hij kan gaan en staan waar hij wil. Het spel speelt zich af in Skyrim, een koud en bergachtig gebied. Bewapend met middeleeuwse wapens en magische spreuken gaat de speler op een avontuur en neemt hij het onder andere op tegen allerlei monsers. De game komt op 11 november 2011 uit voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou