Toy Story 3-game laat kinderen weer spelen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op de Toy Fair in New York presenteerde Disney deze modus als één van de belangrijkste onderdelen van de filmgame die in juni moet verschijnen. Spelers kunnen hun eigen verhalen vormgeven met het bekende Toy Story-speelgoed, waaronder Buzz Lightyear, Woody en de groene dinosaurus.

"Fantasie is wat speelgoed tot leven brengt en elk kind weet dat," zegt John Backburn van ontwikkelaar Avalance Software. "Dat is ook precies waar de Toy Box-modus om draait. We willen creativiteit aanmoedigen en belonen." Naast deze Toy Box-modus is er echter ook een gewone verhaalmodus, waarin de gebeurteni en uit de film worden gevolgd.

Toy Story 3: The Videogame verschijnt voor Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo DS, PSP en PC rond de release van de film in juni van dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou