Toy Soldiers op Xbox 360 werkt samen met Facebook-versie | Gamer.nl

Toy Soldiers op Xbox 360 werkt samen met Facebook-versie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De scores die spelers halen in Toy Soldiers op Xbox Live Arcade kunnen vanaf volgende week worden overgedragen naar de Facebook-versie van de game, Match Defense: Toy Soldiers. Met deze scores worden de troepen die de speler vertegenwoordigd in het Facebook-spel ondersteund en krijgen ze een voorsprong.

Speelgoedsoldaatjes

De Facebook-versie van het spel lijkt op de puzzelgame Bejeweled. Spelers proberen verschillende aanvalstroepen op één rij moeten krijgen om een aanval te lanceren. Door dit te doen dragen spelers bij aan de totale oorlog. Zo moet de speler voordat er begonnen wordt aan het spel kiezen tu en de Allied Troops of de Central Forces. De scores van iedere speler zorgen ervoor dat zijn alliantie de strijd in het land wint. In Toy Soldier op Xbox Live Arcade speelt de speler direct met de speelgoedsoldaatjes en plaatst hij de troepen strategisch, of wordt er controle genomen over een individuele eenheid. De game is vanaf vandaag te koop op Xbox Live Marketplace en te spelen op Facebook.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou