Torchlight Frontiers komt niet meer in 2019 uit

Torchlight Frontiers komt niet meer in 2019 uit

De actie-rpg Torchlight Frontiers komt niet meer dit jaar uit.

Dat liet Max Schaefer, de mede-oprichter van Blizzard North en CEO van Echtra Games, afgelopen weekend weten aan PC Gamer tijdens een Path of Exile-fanevenement in Nieuw-Zeeland.

De release in 2019 werd 2,5 jaar geleden geopperd, maar dat is dus niet meer haalbaar. "We hebben er geen update aan gegeven, en dat hadden we waarschijnlijk wel moeten doen. Maar we hebben niets specifieks om te vertellen. We passen wat elementen van de game aan op dit moment en het is lastig om daar specifiek over te zijn. Maar de ontwikkeling gaat gewoon door en het wordt elke dag beter. We zijn er heel enthousiast over. We wachten op het juiste moment om veel informatie tegelijk naar buiten te brengen."

Torchlight Frontiers volgt de vorige twee Torchlight-games op en bevat een gedeelde, permanente spelwereld voor gamers. Spelers gaan er samen met hun huisdier op uit om zich een baan door de game te vechten. Diverse mensen die aan de Torchlight- en Diablo-games hebben gewerkt, zitten in het ontwikkelteam> De game moet uitkomen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind het heel raar dat ze dit notabene op het fan evenement van een andere developer, voor een concurrerende game in hetzelfde genre gaan aankondigen. Het komt op mij een beetje over als "oh damn ze komen met path of exile 2 (waar blijft jullie nieuws hierover gamer.nl?) dan moeten wij onze game nu nog niet uitbrengen maar ook nog maar wat verbeteren"

0
test

Vind ik ook vrij appart dat er niets over Exilecon geschreven wordt door Gamer.nl.

0
test

@xeros Ja inderdaad, en dan weer wel een random bericht over Torchlight frontiers, een game die ik al een hele poos geleden door heb gestuurd naar gamer.nl maar toen niets mee gedaan is. Ik vind de keuze voor artikelen hier soms echt zo random.

0

Aanbevolen voor jou