'Tomb Raider-reboot is meer dan één game' | Gamer.nl

'Tomb Raider-reboot is meer dan één game' | Gamer.nl

Vorig jaar verraste Konami vriend en vijand door met Pro Evolution Soccer 2015 een heerlijke voetbalgame af te leveren. Het bedrijf heeft de schijn de laatste tijd een beetje tegen door de geruchten dat ze stoppen met het maken van AAA-games. PES 2016 bewijst in ieder geval dat de uitgever nog lang door mag gaan met het ontwikkelen van dergelijke games.

"Ik moet voorzichtig zijn (met wat ik zeg) want ik weet precies waar (Lara) heen gaat", aldus Karl Stewart, global brand director van Crystal Dynamics. "Je moet wel aan de toekomst denken... het is niet één game."

Lara is aan het begin van de nieuwe Tomb Raider-game nog een onervaren jonge vrouw. Gedurende de game moet ze echter een ander persoon worden. "Aan het einde van (de Tomb Raider reboot) willen we dat Lara het sterke vrouwelijke personage is dat er op uit wil gaan en mysteries op wil lo en en tombes wil ontdekken. Ze gaat meer dan genoeg tombes tegenkomen in deze game, maar aan het einde hebben we iemand die echt op avontuur wil gaan. Dat is het doel."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou