Toekomst DJ Hero-ontwikkelaar onduidelijk | Gamer.nl

Toekomst DJ Hero-ontwikkelaar onduidelijk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zetten de positieve gesprekken met Activision voort over mogelijke routes voor FreeStyleGames", laat een woordvoerder van de studio weten. "We hebben nog geen overeenkomst bereikt, maar we zijn voortdurend in overleg en hopen binnenkort meer nieuws te hebben." FreeStyleGame is voorzover bekend tot op heden nog geen personeel kwijtgeraakt sinds de Hero-franchise werd stopgezet.

Sluiting

Eerder deze maand maakte Activision bekend dat de Guitar Hero- en DJ Hero-series zijn stopgezet. Verder is de ontwikkeling van True Crime: Hong Kong gestopt en ook van de Tony Hawk-serie worden voorlopig geen games meer uitgebracht. Bizarre Creations, ontwikkelaar van de actievolle racegame Blur, werkte al een aantal maanden niet meer aan nieuwe titels voor Activision maar sloot vorige week definitief zijn deuren. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou