Titanfall krijgt binnenkort twee nieuwe gamemodi | Gamer.nl

Titanfall krijgt binnenkort twee nieuwe gamemodi | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De eerste nieuwe modus is Marked for Death, waarin twee teams van 6 spelers één specifieke speler op hun team moeten beschermen, terwijl ze jagen op hun doelwit in het andere team. Zodra een gemerkte speler is gedood, wordt een ander teamlid het volgende doelwit. De tweede spelmodus is Wingman LTS, een afgeslankte versie van Last Titan Standing met twee spelers op elk team.

Naast de twee nieuwe speltypen zijn er apart Burn Cards voor Titans te verdienen en wordt het mogelijk het uiterlijk van de gevechtsmachines naar eigen voorkeur aan te pa en. Tot slot kunnen automatisch werkende Titans gebruik maken van elektrische rookbommen en het energieschild.

De update verschijnt later deze maand voor de Xbox One en pc. De Xbox 360-versie volgt op een later moment.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou