Titanfall 2 multiplayer test start dit weekend | Gamer.nl

Titanfall 2 multiplayer test start dit weekend | Gamer.nl

De open multiplayer technische test voor Titanfall 2 heeft een datum. Spelers kunnen dit weekend en het weekend erna de multiplayer uitproberen.

De multiplayer test is alleen beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One, terwijl Titanfall 2 later ook voor pc verschijnt. De verschillende configuraties waarmee pc-spelers gamen en de mogelijkheid dat bestanden uitlekken werd als reden gegeven voor het uitsluiten van de test op pc.

Vanaf 19 augustus kunnen console-eigenaren Titanfall 2 testen in twee verschillende modi en twee maps. De modus Bounty Hunt laat spelers in teams van vijf tegen elkaar strijden en in de Pilots vs. Pilots-modus bestaan de teams uit acht spelers. De beschikbare maps zijn Boomtown en Homestead.

Het weekend erop, beginnend op 27 augustus, kunnen spelers opnieuw aan de slag met de technische test. Alle content uit het eerste weekend is dan opnieuw beschikbaar, alsook de nieuwe 6-tegen-6-modus Amped Hardpoint en een nieuwe map genaamd Forward Base Kodai.

Titanfall 2 komt wereldwijd uit op 28 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Ter voorbereiding voor de multiplayer test heeft Respawn Entertainment tevens ook een nieuwe trailer uitgebracht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou