Titanfall 2 komt volgens speelgoedmaker McFarlane eind dit jaar | Gamer.nl

Titanfall 2 komt volgens speelgoedmaker McFarlane eind dit jaar | Gamer.nl

Volgens speelgoedfabrikant McFarlane Toys wordt Titanfall 2 in de winter van dit jaar uitgebracht. De speelgoedlijn van het bedrijf verschijnt tegelijkertijd met het vervolg op de shooter van Respawn.

McFarlane Toys kondigde aan dat een serie van Titanfall-figuren in de winter “tegelijkertijd wordt uitgebracht met de langverwachte lancering van Titanfall 2”. Meer wilde de speelgoedmaker niet prijsgeven, behalve dat “Je niet gaat geloven wat we gaan doen”.

Een vertegenwoordiger van EA reageerde op het nieuws: “McFarlane Toys gaat speelgoed geïnspireerd door Titanfall uitgeven in de winter van 2016. Wij hebben nog geen aankondigingen gedaan over een releasedatum voor de volgende Titanfall-ervaring van Respawn”.

Dit is de eerste keer dat Titanfall 2 bij naam wordt genoemd. Eerder maakte EA wel al bekend dat een “nieuwe Titanfall-ervaring” uit zou komen voor april 2017. De ontwikkelaar heeft vorig jaar al gezegd een vervolg uit te willen brengen voor meerdere platforms, in tegenstelling tot de exclusieve Xbox One- en pc-release van de eerste Titanfall.

Titanfall
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou