Tijdschrift GamesTM komt naar Nederland | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Games™ heeft de sprong over de Noordzee naar Nederland gemaakt en is hier vanaf  1 april te koop. En nee, het is geen grap (mi chien wel slecht getimede marketing?). In Engeland is het blad al enkele jaren uit en heeft het een grote schare fans.

De Nederlandse versie van Games™ zal zich gaan richten op de Nederlandse en Belgische markt. "Dit nieuwe multiplatform gamesblad voor de hardcore gamers van Nederland en België geeft objectieve en eerlijke meningen over games, of het nu nieuws, previews of reviews betreft. Naast de games van nu blikt Games™ graag terug naar de games van toen. Uitgebreide achtergrondinformatie en paginagrote screenshots geven het blad zijn unieke smoel."

Hoewel een nieuw blad over games altijd welkom is, is het best een flinke stap op dit magazine in de Benelux te lanceren. Veel voorgaande pogingen hebben het niet gehaald, of moesten na te weinig succes stoppen. Laten we hopen dat deze poging niet faalt en we er een mooi, informatief en eerlijk gamesblad bij hebben.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou