Tiger Woods niet op hoesje PGA Tour 12 | Gamer.nl

Tiger Woods niet op hoesje PGA Tour 12 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op het hoesje zal wel het “Masters” logo te aanschouwen zijn, met op de achtergrond een golfer die lijkt op Woods maar het niet is, aldus EA Sports. Hoewel de beroemde golfer de afgelopen jaren in opspraak is gekomen wegens verscheidene affaires ontkent EA de geruchten dat het de reden is geweest om Woods niet op de cover te zetten. “In de nieuwe game richten we ons volledig op het prestigieuze Masters-toernooi en de historische golfbaan Augasta National Golf Course”, zegt EA Sports. Volgens Eurogamer zal Tiger Woods wel op de cover van de speciale uitvoering van het spel komen te staan.

Tiger Woods

Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters is de nieuwe game in de langlopende franchise. Voor het eerst in de serie is het nu ook mogelijk om deel te nemen aan The Masters Tournament, een van de meest prestigieuze golftoernooien ter wereld. Daarnaast is het mogelijk om "master moments" te selecteren, waarin de belangrijkste wedstrijden uit het verleden nagespeeld kunnen worden. De game zal op 1 april verschijnen voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou