Tien wereldpremières tijdens The Game Awards 2015 | Gamer.nl

Tien wereldpremières tijdens The Game Awards 2015 | Gamer.nl

Er worden tien games voor het eerst getoond tijdens The Game Awards 2015, die op 3 december gehouden worden. Dit bevestigt Geoff Keighley, de presentator van de awards, op Twitter.

Het is niet de eerste keer dat er nieuwe games en bijvoorbeeld nieuwe trailers worden getoond tijdens The Game Awards. De uitreiking, die voorheen VGA en VGX heette, vindt elk jaar plaats en heeft vaker onthullingen van nieuwe games. Afgelopen jaar werden er bijvoorbeeld nieuwe gameplaybeelden van The Legend of Zelda Wii U getoond.

Ook wordt de show vaak bezocht door bekende acteurs en artiesten. Dit jaar treedt onder andere de band CHVRCHES op.

De genomineerden voor Game of the Year zijn Bloodborne, Fallout 4, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Super Mario Maker en The Witcher 3: Wild Hunt. Een complete lijst met de genomineerden voor alle awards werd eerder al bekendgemaakt.

Meer details over de show en de games die getoond gaan worden zijn nog niet bekend. The Game Awards starten in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 december om 03:00 uur Nederlandse tijd. Het evenement wordt live verslagen op Gamer.nl en is hier ook te bekijken.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou