Tien minuten aan Terminator: Resistance-gameplay

Tien minuten aan Terminator: Resistance-gameplay

Tien minuten gameplay van Terminator: Resistance is verschenen via YouTube. In deze game staat de toekomstige oorlog die wordt uitgevochten in de eerste twee films centraal.

Terminator: Resistance is een first person shooter en zit bomvol actie, wat goed te zien is in de video van tien minuten. Verder zien we dat de game in stealth-modus gespeeld kan worden en dat er sprake is van een uitgebreid lootsysteem. Bovendien zien we dat de npc's keuzes en beslissingen van de speler onthouden die later gevolgen kunnen hebben.

Onlangs werd bekendgemaakt dat de futuristische Terminator-game in Noord-Amerika wordt uitgesteld tot begin december. In Europa blijft de lanceerdatum echter onveranderd, namelijk 14 november. Of de game ook hier wordt uitgesteld, is nog niet bekend.

Het spel wordt ontwikkeld door het Poolse Teyon, dat in 2013 Rambo: The Video Game maakte. De game speelt zich zo'n dertig jaar na Judgment Day af en draait om Jacob Rivers, een soldaat in een post-apocalyptisch Los Angeles die een einde moet maken aan Skynet.

Watch on YouTube

Terminator: Resistance verschijnt 15 november in Nederland voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben wel benieuwd naar de prijs, dit is geen full price game dat zie je zo. De gameplay en spanning is ook enorm saai en de terminators komen niet bedreigend over. Jammer want deze franchise en setting is perfect voor een sterke single player game.

0
test

Ja mee eens. Hoe vet zou het zijn om een fallout achtige game te spelen in het terminator universum@Devenace

0
test

@Devenace toch is hij wel ful priced :-)

0
test

Kunt zeggen wat je wilt, maar het ziet er in iedergeval prachtig uit..

0
test

@SuperDre Met de Unreal Engine kan iedereen prachtige games maken.

0

Nee hoor ik niet @Ghost

0

Aanbevolen voor jou