Tien jaar geleden: release Ghost Recon vervroegd | Gamer.nl

Tien jaar geleden: release Ghost Recon vervroegd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ghost Recon-release vervroegd

Het gebeurde niet vaak, maar als het wel voorkwam, maakten we er tien jaar geleden maar al te graag een nieuwsbericht over: spellen die eerder worden uitgebracht dan de datum waarop ze gepland staan. Zo was de release van Ghost Recon al eens vervroegd naar eind november, maar later werd de game nogmaals naar voren geschoven. Uiteindelijk lag de game op 13 november in de Europese schappen.

Het betrof enkel de PC-lancering van de realistische tactische shooter. Er waren destijds Xbox- en PlayStation 2-versies in de maak, maar die lieten langer op zich wachten. Op 6 december 2002 verscheen de game van Ubisoft op de twee consoles. Later werd de titel op 28 maart 2003 naar Nintendo's Gamecube gebracht. Zowel voor de Nokia N-Gage als de Game Boy Advance waren versies van het spel in de maak, maar zij werden beide geannuleerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou