Tien jaar geleden: Cube Club blijkt een groot succes | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Cube Club blijkt een groot succes

Zeven weken voordat de Gamecube werd gelanceerd, startte Nintendo in Amerika de 'Cube Club', Het bedrijf ging op promotietour door iedere staat om mensen kennis te laten maken met zijn nieuwe console.

De tour ging van start in Los Angelos en bleek al meteen een succes. Rondom het gebouw dat Nintendo afgehuurd had stond een lange rij met wachtenden. Sommige gamers moesten langer dan een uur buiten staan alvorens ze de zaal in mochten. De bezoekers die wel binnen stonden, maar niet achter een console konden plaatsnemen, werden met DJ's, lounges en lasershows vermaakt. De gelukkigen konden aan de slag met Luigi's Mansion, Wave Race, Pikmin, Rogue Squadron, Star Fox Adventures, Courtside 2002, Super Smash Bros., Eternal Darkne , Madden 2002, en Super Monkey Ball.

Foto's van het evenement zijn - zelfs tien jaar nadat het heeft plaatsgevonden - hier te vinden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou