Thunder Lotus onthult contentplanning Spiritfarer

Thunder Lotus onthult contentplanning Spiritfarer

Ontwikkelaar Thunder Lotus heeft de contentplanning voor Spiritfarer onthuld in een href="https://thunderlotusgames.com/spiritfarer-roadmap-2021/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">blogpost</a>.

De eerste update staat gepland voor deze lente en voegt onder andere de geest Lily toe aan de game. De geest bestaat uit vlinders en is enkel 's nachts actief. De update verbetert ook de co-op-ervaring van de game.

In de zomer volgt de Beverly-update, die de gelijknamige geest toevoegt. Ook introduceert het Acetate Sheets om te verzamelen in de Archive Room van het schip, worden er nieuwe recepten toegevoegd en wordt de game verder verfijnd.

De laatste update moet in de herfst verschijnen en voegt de geesten Jackie en Daria toe. Beiden zijn gebonden aan een nieuw eiland dat spelers kunnen verkennen tijdens een evenement.

Alle updates zijn gratis beschikbaar voor bezitters van Spiritfarer. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc en geeft spelers de taak geesten per boot naar het hiernamaals te brengen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou