THQ wil elk jaar een nieuwe UFC uitbrengen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Danny Bilson vertelde dat UFC Undisputed een "belangrijke factor is in het herstel van THQ". "Toen ik een aantal jaar geleden begon bij THQ waren we zoals zoveel andere bedrijven te uitgebreid: teveel studios, teveel producten en de markt was ook aan het veranderen", aldus Bilson. Na deze bewustwording is THQ ingekrompen en dit deed veel goeds. "Vanaf de verandering lanceerden we UFC Undisputed en het was meteen de grootste lancering uit de geschiedenis van THQ," zegt Bilson, "precies wat we destijds nodig hadden."

Hij voegt toe dat games als Darksiders en Red Faction hebben bijgedragen, maar UFC blijkt de sleutel te zijn geweest voor de heropbouw van het bedrijf. Bilson vergelijkt UFC met Madden en zegt ieder jaar een nieuwe game te willen uitbrengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou