THQ kondigt nieuwe game Tim Schafer aan | Gamer.nl

THQ kondigt nieuwe game Tim Schafer aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vorige maand liet Tim Schafer al weten aan vier nieuwe titels te werken, waarvan er twee digitaal uitgebracht zouden worden. Ook gaf hij toen aan voor alle vier al een uitgever te hebben gevonden.

Costume Quest

Costume Quest is bedacht door het hoofd animatie van Double Fine en speelt zich af op de avond van Halloween. Spelers gaan langs deuren om “snoep, punten, kaarten, battle stamps en quests van buurtbewoners te verzamelen.” Die quests leiden uiteindelijk tot de gevechtsmodus in het spel, waarbij de personages in het spel “transformeren in gigantische versies van de kostuums die zij aanhebben, compleet met superkrachten. Zij kunnen deze krachten gebruiken om monsters te verslaan in stedelijke buurten, winkelcentra en een kermis.”

Costume Quest zal deze herfst uitgebracht worden voor Xbox Live Arcade en PlayStation Network.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou