'THQ annuleert games, zoekt koper' | Gamer.nl

'THQ annuleert games, zoekt koper' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Dent moet THQ games annuleren als ze verkocht willen worden, om geld in kas te houden. Hij geeft daarbij aan dat het aandeel THQ momenteel 66 dollarcent waard is, aanzienlijk minder dan de 6 dollar die het vorig jaar rond dezelfde tijd waard was.

Dent zegt te hebben gehoord dat THQ zichzelf heeft aangeboden aan verschillende Aziatische bedrijven, om zijn waarde te verhogen. De kans dat het bedrijf zijn deuren zal moeten sluiten, acht hij als zeer klein.

Dent zegt dat de ma ively multiplayer onlinegame Warhammer 40,000: Dark Millenium Online al zeker geannuleerd is. Bovendien zou THQ een aantal Disney- en Pixar-licenties ongebruikt hebben teruggegeven. Het voorschot dat ze voor die licenties hebben betaald, zijn ze kwijt.

THQ heeft nog niet op de geruchten gereageerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou