The Wonderful 101 verschijnt op 22 mei

The Wonderful 101 verschijnt op 22 mei

The Wonderful 101 komt op 22 mei uit op PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Dat heeft PlatinumGames aangekondigd. De nieuwe versie van de Wii U-game werd gefinancierd via Kickstarter en hoewel het doel eerst was om het spel in april uit te geven, is de Europese releasedatum nu dus 22 mei. In de Verenigde Staten verschijnt het spel op 19 mei.

"Dit is geen simpele port", aldus regisseur Hideki Kamiya. "We hebben de besturing voor elk platform moeten aanpassen en hebben diverse andere aanpassingen gemaakt die het spel makkelijker speelbaar maken. Daarnaast hebben we de beeldkwaliteit en framerate verbeterd zodat het beter past bij moderne hardware. The Wonderful 101: Remastered is de definitieve versie van de game."

Het spel heeft inmiddels meer dan 1,6 miljoen euro opgehaald via Kickstarter. The Wonderful 101 kwam eerder dit decennium uit op de Wii U en werd uitgegeven door Nintendo. PlatinumGames heeft toestemming van het bedrijf gekregen om een nieuwe versie van het spel zelf uit te geven en op verschillende systemen uit te brengen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb de Kickstarter ondersteund en kijk zo ontzettend uit naar de release! Ik vond wel dat de reward tiers wat overzichtelijker hadden kunnen maken.

0
test

Halen die hap, wel eerst kijken welke versie ik het beste vind.

0

Aanbevolen voor jou