The Witcher Battle Arena komt 22 januari uit op Android en iOS | Gamer.nl

The Witcher Battle Arena komt 22 januari uit op Android en iOS | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

The Witcher Battle Arena werd vorig jaar juli al aangekondigd als een 3 vs. 3-moba. Hierbij kunnen spelers het alleen of met vrienden opnemen tegen de computer of tegen andere spelers.

De game is gesitueerd in het universum van The Witcher en laat spelers uit diverse helden kiezen, waaronder de dwerg Zoltan en de tovenares Philippa. De game is ontworpen door CD Projekt Red en is ontwikkeld door Fuero Games.

De game is geheel free-to-play. Alle content kan gratis vrijgespeeld worden. Spelers kunnen wel betalen om sneller te levellen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou