The Witcher 3-save file incompatibel met GOTY-editie | Gamer.nl

The Witcher 3-save file incompatibel met GOTY-editie | Gamer.nl

Save files van The Witcher 3: Wild Hunt werken niet met de Game of the Year-editie van de game op consoles. Dat maakt CD Projekt Red bekend op zijn forum.

"De save files op consoles zijn niet compatibel met verschillende versies van de game (GOTY en normale versie) omdat ze worden gezien als verschillende producten door de systemen", legt Marcin Momot van CD Projekt Red uit op het forum van de ontwikkelaar. "De besli ing is niet aan ons. Sorry".

De game wordt mogelijk gezien als een ander product omdat de twee uitbreidingen van de game, alsook overige uitgebrachte dlc, op de disc staan van de Game of the Year-editie. De ultieme uitgave krijgt daarnaast ook een aparte Trophy- en Achievement-lijst.

Het is niet de eerste keer dat save files niet compatibel zijn tu en verschillende edities van een game. Ook bij de Game of the Year Edition van Shadow of Mordor moeten spelers een nieuwe save file aanmaken, omdat alle content op de disc staat. Bij andere collecties, zoals die van Dragon Age: Inquisition, wordt de dlc met een code apart gedownload, zodat de save file nog wel te behouden is.

The Witcher 3: Game of the Year Edition verschijnt op 30 augustus.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou