The Witcher 3-mod verandert Geralt in acteur Henry Cavill

The Witcher 3-mod verandert Geralt in acteur Henry Cavill

Nexusmods en Adnan4444 hebben een mod gemaakt voor de pc-versie van The Witcher 3: Wild Hunt die hoofdpersonage Geralt of Rivia er uit laat zien als acteur Henry Cavill.

Dit omdat Cavill in de aankomende Netflix-serie gebaseerd op The Witcher de rol speelt van Geralt. Op deze manier kunnen fans dus alvast wennen aan het uiterlijk van Cavill. De mod kan hier gratis gedownload worden.

Doug Cockle, de stemacteur van Geralt, reageerde met humor op de mod. Via IGN: "Hoe durven ze mijn prachtige gecapturede gezicht van game-Geralt weg te modden! Laat Geralt met rust mensen... hij is prima zoals hij is... maar ik moest er stiekem wel om lachen."

Het eerste seizoen van de The Witcher-serie is voornamelijk geschoten in Hongarije, Spanje en Polen en het schieten van filmmateriaal duurde zo'n zeven maanden. Het eerste seizoen moet dit najaar op Netflix verschijnen.

The Witcher 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vind het maar raar, ik hou het wel bij de orginele geralt

0
test

@Mr_joystick88 Je bedoeld die op de cover van de boeken?

0

Netflix heeft de keuze gemaakt de vormgeving van de game te negeren. Prima, hun keuze. Leuk dat het kan, niet aan mij besteed. Die eerste foto is een babyface, de tweede een vampier. In mijn voorstelling komt het beeld van CDPR toch dichter bij mijn idee. Maar goed, ik ben dan ook een ouwe zeur die bij Star Trek afhaakte toen daar ineens de hele crew een babyface kreeg...

0
test

@Martijn_M De serie is niet gebaseerd op de games, maar op de boeken. Daar zit het belangrijke verschil.

0

@DevTrunks En de games zijn ook geinsprireerd door de boeken. Maar dat is het punt niet. De game heeft een heel goed doordacht visueel concept. Een ouwe doorleefde kop voor iemand die zoveel mee maakt en zoveel invloed heeft past gewoon. Die babyface en die vampier niet. Netflix heeft in diverse teasers al meer inconsistente dingen laten zien, ze geven me een beetje het idee van de ouwe westerns: De goede heeft een witte hoed, de slechte een zwarte. Te gelikt, te veel Holywood. Ik hoop echt dat die zwarte drakezak leren uitrusting de uiteindelijke productie niet haalt.

0

Aanbevolen voor jou