The Witcher 3 kan op consoles geen The Witcher 2-saves importeren | Gamer.nl

The Witcher 3 kan op consoles geen The Witcher 2-saves importeren | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De keuzes die spelers in The Witcher 2 hebben gemaakt, hebben invloed op het spelverloop van het vervolg. Omdat gamers op PlayStation 4 en Xbox One geen saves uit The Witcher 2 kunnen importeren, kunnen consolespelers voor The Witcher 3 instellen hoe de wereld eruitziet gebaseerd op de keuzes die ze hebben gemaakt in het voorgaande deel. In de pc-versie van The Witcher 3 kunnen spelers hun saves uit The Witcher 2 wel importeren.

Leveldesigner Miles Tost zegt dat de instellingen natuurlijk zijn verweven in een gesprek met een bepaald personage. Dit gesprek gaat over de avonturen van hoofdpersoon Geralt. Spelers kunnen kiezen van welke van Geralts avonturen dit personage gehoord heeft. Op basis hiervan past The Witcher 3 het verhaalverloop aan.

The Witcher 3 komt op 19 mei uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Recentelijk verschenen er al nieuwe screenshots en gameplay van CD Projekt Red's openwereldgame.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou