The Witcher 2 vorig jaar 1,1 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

The Witcher 2 vorig jaar 1,1 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de verkoopcijfers van het tweede deel, is ook duidelijk geworden dat van het origineel in 2011 400.000 exemplaren zijn verkocht, terwijl deze game in 2007 al uitkwam. Adam Badowski van CD Projekt Red zegt hierover: "We zijn enorm verrast met het aantal verkochte exemplaren. The Witcher 2 heeft meer dan 60 Industry Awards gewonnen, en gamers lijken de game geweldig te vinden. Ik moet toegeven dat de verkoopresultaten van The Witcher, vijf jaar nadat de game uitkwam, opmerkelijk zijn. Het bewijst dat de content die we in de games stoppen goed oud worden.’’ 

Van The Witcher 2 verschijnt op 17 april een nieuwe editie, de Enhanced Edition. Deze nieuwe editie voegt vier uur extra gameplay toe met nieuwe personages in nieuwe locaties.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou