The Witcher 2-patch verbetert framerate [Update] | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met behulp van de patch moet het spel een framerate-toename kennen van vijf tot dertig procent en zou de game kortere laadtijden moeten hebben. Tevens zijn willekeurige crashes volgens CD Projekt verholpen en is er een probleem opgelost met het downloaden van extra content. De gratis downloadbare uitbreiding Troll Trouble zit bovendien in deze update verwerkt. Een bug waardoor spelers de  Blood Curse-mi ie niet konden voltooien is ook aangepakt.

Update: De patch is inmiddels klaar, maar wordt nog niet gedistribueerd. CD Projekt meldt op zijn website tegen een aantal server-problemen te zijn aangelopen, waardoor het downloaden van downloadbare content onmogelijk is. De ontwikkelaar werkt aan de problemen en biedt zijn excuses aan voor het feit dat het niet is gelukt om de patch woensdagavond uit te brengen, zoals eerder was aangegeven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou