The Walking Dead-maker: 'Genoeg ruimte voor The Last of Us-serie'

The Walking Dead-maker: 'Genoeg ruimte voor The Last of Us-serie'

Volgens Scott Gimple, de chief content officer van de The Walking Dead-series, is er genoeg ruimte voor zowel The Walking Dead als de aankomende The Last of Us-serie.

Dat meldt hij in een interview met Insider. De aankomende HBO-serie gebaseerd op The Last of Us kwam ten sprake, omdat er een kans bestaat dat het eerste seizoen van de serie in 2022 samenvalt met de tweede helft van het elfde en tevens laatste seizoen van The Walking Dead.

"Ik denk dat er ruimte is voor ons allemaal", aldus Gimple, die jarenlang de showrunner van The Walking Dead was voordat hij een overkoepelende rol binnen de franchise op zich nam. "Er zijn verschillende manieren om zombieverhalen te vertellen. Ik ga beide shows kijken. Ik hoop dat veel mensen kijken."

Gimple lijkt niets dan respect te hebben voor de Naughty Dog-franchise. "Het is een geweldige game. Er werken een aantal geweldige creators (aan de serie) en ik denk dat het enorm anders dan The Walking Dead gaat worden. Het is erg, erg anders."

Er zijn nog weinig details over de aankomende serie gebaseerd op The Last of Us. De serie wordt geschreven en geproduceerd door Craig Mazin, bekend van de geprezen miniserie Chernobyl, en Naughty Dog's Neil Druckmann. Voor zover bekend gaat het eerste seizoen de gebeurtenissen uit de eerste game behandelen, maar er zijn plannen voor de verfilming van The Last of Us: Part 2 bij succes van de serie. Over acteurs en actrices is nog niets bekend. HBO heeft het eerste seizoen onlangs groen licht gegeven.

The Last of Us
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Haha, ja, want wie wil er nou nog naar het uitgemolken Walking Dead kijken? Die was al na ronde 5 van overleefplek vinden, problemen hebben en weer verhuizen al afgeschreven naar mijn mening. Zie The Last of Us als een waardige vervanging.

0
test

@MoodyBanter Seieus? Heb je het 5 seizoenen volgehouden?

0
test

@MoodyBanter The Walking Dead en The Last Of Us zijn net zo vergelijkbaar als Star Trek en Star Wars. Ik zou dus niet zeggend dat deze serie een opvolger is van The Walking Dead.

0
test

The Walking Dead was jarenlang geweldig tot.. nou ja kijkers van de serie weten wat ik bedoel. En ook de enige serie waarin ik geen moeite heb met zombies want die zijn ZOOO over-done dat het gewoon niet meer leuk is.

0

Aanbevolen voor jou