In het tijdperk van de eerste Geforce kwam er een game uit die de naam Evolva met zich meedroeg, deze game werd vooral geroemd om zijn graphics maar het echte succes bleef eigenlijk uit. Nu zijn de makers van deze game bezig met een nieuw project, genaamd The Thing. Deze horrorgame zal een paar heel nieuwe en inovatieve features in zich hebben.

Zo speel je de game met een paar squadmates die bang kunnen worden, het vertrouwen in jou kunnen verliezen of zelfs geïnfecteerd kunnen raken. Door dit in de game te verwerken zal de speler dus de gehele tijd rekening moeten houden met de anderen, omdat ze zich anders misschien wel tegen je keren. Hoe goed dit allemaal is uitgewerkt zullen we hopelijk binnekort kunnen gaan zien, want de makers maakte in een interview met C&VG bekend dat de PS2 reeds klaar is en dat de Xbox en PC versie in beta status zijn.Where are you at now in terms of development?

Curtis: We're done on PS2 and we're in beta on Xbox and PC, so we're pretty much done.

How do the various versions relate to each other?

Curtis: You're looking at the same game. There are some really nice things Xbox can do with surface quality, as I'm sure you're aware, so that's the only real difference. Er staat ons dus heel wat te wachten met deze veelbelovende horrorgame, nu maar hopen dat deze game niet hetzelfde lot beschoren is als Evolva. Voor heel het interview kun je terecht bij Computer and Video Games.