The Sims 3 diervriendelijkste game van 2009 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

PETA prijst The Sims 3 voor de mogelijkheid die het de speler geeft om een personage aan te maken die een vegetarische leven tijl leidt. EA wordt ervoor geroemd dat de uitgever toewijding toont aan dieren en de spelers van het spel. In The Sims 2 was het namelijk niet mogelijk om je Sims vegetarisch te maken. Spelers die dit wel wilden, moesten zelf een modificatie maken om dit mogelijk te krijgen.

Tofu-worstjes en ratatouille

Volgens de testers van The Sims 3 promoot het spel een vegetarische leven tijl doordat personages - net als in het echte leven - langer leven, langzamer oud worden en zich te goed doen aan diervriendelijk eten als tofu-worstjes en ratatouille. Wanneer een personage toch vlees eet, zal hij ziek worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou