The Shoot-ontwikkelaar deze week definitief opgeheven | Gamer.nl

The Shoot-ontwikkelaar deze week definitief opgeheven | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Lol Scragg, de CEO van Cohort, laat weten erg bedroefd te zijn over het feit dat hij en zijn medewerkers geen oplo ing meer zagen anders dan het sluiten van de studio. De meest recente titel van Cohort, de PlayStation-mini Me Monstar: Hear me Roar! zou oorspronkelijk deze week verschijnen, maar liep vertraging op wegens de problemen met het PlayStation Network.

TIGA, een organisatie die de Britse game-industrie vertegenwoordigt, stelt dat de ondergang van Cohort Studios deel uitmaakt van een groter probleem. De handelsorganisatie is teleurgesteld in het feit dat de Britse regering niet in kaart heeft gebracht wat de voordelen zouden zijn van een belastingvoordeel voor game-ontwikkelaars. TIGA's CEO, Richard Wilson, zegt dat hoewel er geen garanties zijn, Cohort gered had kunnen worden als er bepaalde maatregelen waren genomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou