The Settlers 7: Paths to a Kingdom bevat een savegame-bug | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Als in het betreffende level het spel wordt opgeslagen of het beeld boven de neutrale of vijandige dorpen wordt verplaatst, stopt het spel met werken. Als de speler dit overkomt dan moet heel de campagne opnieuw gespeeld worden en vervallen alle savegames. De makers van de game adviseren op het moment om het level in één ruk uit te spelen zonder het spel op te slaan.

Koninkrijk

The Settlers 7: Paths to a Kingdom is een strategiespel waarin de speler een nederzetting moet bouwen. De speler moet ervoor zorgen dat zijn koninkrijk stukje bij beetje wordt vergroot. Alle dorpelingen dragen hun steentje bij in de ontwikkeling van het koninkrijk. In het spel zitten drie pijlers: leger, wetenschap en handel. Door zich te specialiseren in één van deze disciplines kan de speler overwinningspunten behalen. Deze pijlers zijn een soort ervaring tambomen, hoe verder deze bomen worden uitgebouwd hoe meer punten er te verdienen vallen. Door het verzamelen van zoveel mogelijk overwinningspunten, wint de speler het spel. The Settlers 7: Paths to a Kingdom ligt sinds vorige week in de winkel, en is verkrijgbaar voor de PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou