The Pokémon Company doet in de week van 22 februari meer aankondigingen

The Pokémon Company doet in de week van 22 februari meer aankondigingen

The Pokémon Company doet in de week van 22 februari meer aankondigingen ter ere van de verjaardag van de franchise.

Eerder gaf The Pokémon Company aan de vijfentwintigste verjaardag van de franchise te vieren met verschillende aankondigingen en evenementen. Zo vindt er op 28 februari een virtueel concert van Post Malone plaats, zijn er meer 'muzikale samenwerkingen' op komst en kunnen spelers een speciale Pikachu met de aanval Sing claimen. Vanaf 20 februari vindt er ook een Kanto-evenement plaats in Pokémon Go.

In een persbericht geeft het bedrijf aan dat 'fans die week nog meer aankondigingen van het merk' kunnen verwachten. Vermoed wordt dat het gaat om de onthulling van een nieuwe game of een update rondom een bestaande game. Zo verschijnt New Pokémon Snap op 30 april, en wordt er gewerkt aan Pokémon Unite, Pokémon Smile en Detective Pikachu-game voor Switch.

Alle evenementen rondom de verjaardag van Pokémon worden bijgehouden op een speciale website.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het enige nieuws waar ze mij echt blij mee zouden maken is de port van alle pokemon games naar de Switch. Al is het maar om mijn jeugd sentiment weer op te kunnen halen.

0
test

Dat speciale kanto evenement is wel de nieuwe richting van niantic 8 euro voor een mr mime 13 € voor een shiny dito En straks 5€ per maand betalen om wat couins en een incubator te krijgen

0

Aanbevolen voor jou