The Outer Worlds-update verbetert graphics van Switch-versie

The Outer Worlds-update verbetert graphics van Switch-versie

Aanstaande woensdag komt er een patch uit voor The Outer Worlds op Switch waarmee de graphics van de game verbeterd worden.

Er zijn nog geen officiële patch notes, dus andere details over de update zijn er nog niet, maar via Twitter werden al screenshots getoond waarin de graphics voor en na de patch worden vergeleken. Daaruit wordt duidelijk dat er meer details in de omgevingen zijn te zien.

Aanstaande donderdag start er ook een uitverkoop op de eShop rondom de game - vanaf dan is The Outer Worlds met korting te koop, al is nog niet bekend om hoeveel korting het gaat.

In The Outer Worlds verkent de speler een ruimtekolonie en ontwikkelt het verhaal zich op basis van de keuzes die de speler maakt. De game lijkt in veel opzichten op Fallout: New Vegas. Dat is ook niet zo gek: beide spellen zijn ontwikkeld door het inmiddels door Microsoft gekochte Obsidian Entertainment.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Aa mooi... hier heb ik op gewacht ik had het spel al maanden in bezit voor de Switch. Dan kan ik er ook in duiken...

0
test

Aah netjes dan! Ik wilde net de fysieke versie van Cloudpunk aanschaffen voor de Switch, maar na het bekijken van wat gameplay toch maar de PS4 versie. Die draw-distance man! Geen zin om op de aangekondigde patch te wachten, de PS4-versie is nog goedkoper ook. Zelfde gold ook voor deze game, plus de late release. Probeer het straks met Immortals FR wel nog een keer ha

0

Aanbevolen voor jou