The Outer Worlds draait na update in 60 fps op PS5 en Xbox Series X

The Outer Worlds draait na update in 60 fps op PS5 en Xbox Series X

Obsidian Entertainment heeft een update voor rpg The Outer Worlds uitgebracht, waardoor de game in 60 frames per seconde op PlayStation 5 en Xbox Series X draait.

Voorheen liep het spel in 30 frames per seconde. De verdubbeling van de framerate geldt zover bekend alleen voor de PS5- en Xbox Series X-versies, niet voor de game op Xbox Series S. Het is niet duidelijk of dat in de toekomst wel het geval wordt. 

De update is ongeveer 26 gb groot. De verdubbeling van framerate kwam als een verrassing voor veel spelers, omdat Obsidian dit niet naar buiten had gecommuniceerd.

In de loop van vandaag kom de tweede uitbreiding voor The Outer Worlds uit, genaamd Murder on Eridanos. Deze uitbreiding speelt zich af op de gasgigant Eridanos, een planeet in het Halcyon-systeem, en laat spelers zoeken naar de moordenaar op de actrice Halcyon Helen. Murder on Eridanos kan los gekocht worden of als onderdeel van de seizoenspas. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tof spel en wil zeker ook de uitbreidingen spelen, enige wat mij tegenstaat zijn de laadtijden op de ps4. Duurt behoorlijk lang en als je alleen maar uit je schip moet om een persoon te spreken en daarna weer terug te gaan is het best zonde van de tijd. Ik weet het, het zijn first world problems maar ik wacht wel tot een aanbieding van het volledige pakket voor de pc.

0
test

@tremere ja dat had ik toen ook op xbox one x, misschien dat ik hem weer een keer opnieuw ga spelen op series x want door de ssd's zijn bij andere games laadtijden zo klein. Heb hem wel uitgespeeld maar zit nu helemaal in de fallout rpg genre en vind het heerlijk.

0

@hulstpower Ja heerlijk die rpg's, mocht je hem nog niet gespeeld hebben kan ik je ook Dragon Age Origins aanbevelen, is al wat ouders maar de keuze is er reuze en een wat volwassener verhaal dan bijvoorbeeld DA3: Inquisition.

0

Aanbevolen voor jou