The Outer Worlds binnen 25 minuten uitgespeeld met geheim einde

The Outer Worlds binnen 25 minuten uitgespeeld met geheim einde

href="https://www.youtube.com/user/jabotbx" rel="noopener noreferrer" target="_blank">YouTuber Jabo</a> speelt de nieuwe rpg The Outer Worlds uit in minder dan 25 minuten en toont tevens een geheim einde in de game.

Eerder deze week lukte het de YouTuber al om een speedrun te doen van een half uur en nu heeft hij zichzelf verbeterd. In de omschrijving van de video laat Jabo weten dat hij nog niet klaar is, hij wil zichzelf nogmaals gaan verbeteren.

De game is pas een paar dagen uit en veel spelers al een speedrun geprobeerd, maar de meesten doen er toch een aantal uur over. Jabo heeft zijn speedrun gestreamd en kreeg tussendoor nog wat goede feedback van zijn kijkers, zoals dat hij (zoals in bijvoorbeeld Apex Legends) van heuvels kan glijden. Belangrijk om te weten voordat je op de video klik,t is dat hij een geheim einde toont in The Outer Worlds. Nu is een speedrun natuurlijk bijna altijd een spoiler, maar houd er rekening mee dat het geheime einde verklapt wordt in de video.

Ben jij benieuwd naar onze bevindingen van The Outer Worlds? Lees dan hier de review van Bastiaan waarin hij onder andere het volgende te zeggen heeft: "The Outer Worlds heet misschien geen Fallout, maar vergis je niet: dit rollenspel voelt op ieder front aan als een spirituele opvolger van Bethesda's gamereeks."

Bekijk hieronder de volledige speedrun.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op howlongtobeat.com staat dat Outer Worlds ‘main + extra’ met 18,5 uur uit te spelen is. Dat vind ik al vrij kort. Iemand hier ervaring mee?

0
test

@Tho dat is wel erg aan de korte kant volgens mij. Ik zit nu op ruim 20 uur. Wel met het laatste stuk bezig. Maar (lang) niet alle sidequests gedaan. Maar de game is wel echt super tof.

0
test

@rvg1983 met wat voor soort spel is het te vergelijke? kwa verhaal type bioshock? vrij rond lopen maar uit te spelen? dat het als het goed is geen fallout open wereld is houd me tegen het te kopen.

0
test

@Tho Heb 'm gister uitgespeeld. Klokte op zo'n 21 uur, met zoveel mogelijk sidequests te hebben gedaan. Ik vind het ook aan de vrij korte kant en tevens was het einde qua verhaal nogal een anti-climax. Desalniettemin raad ik de game wel aan. Je kan je playthroughs op verschillende manieren invullen door de keuzes die je maakt. Qua lengte is het dus geen Fallout of Skyrim, maar diep gaat het wel.

0

@Tho Als je door de main quest heenracet ja, maar dat doet Skyrim ook. Gewoon 3 jaar Xbox live gold halen en inwisselen en vervolgens voor 1€ PC gamepass ultimate voor 3 jaar gamepass PC ultimate. Heb je meteen alle Microsoft toppertjes incl een zooi andere games en uiteraard Outer Worlds Voor ca 130€

0
test

Is dit met of zonder glitches en wallhacks achtige dingen toe te voegen?

0

Aanbevolen voor jou