The Lost Vikings nu speelbaar in Heroes of the Storm | Gamer.nl

The Lost Vikings nu speelbaar in Heroes of the Storm | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Via de update zijn Olaf, Baleog en Erik nu speelbare personages. Olaf heeft extra veel leven dat ook weer sneller bijgevuld wordt, Baleog deelt splash damage uit aan diverse vijanden terwijl hij zich op één vijand richt en Erik beweegt sneller. Ook hebben de Vikings speciale moves, die allemaal te bekijken zijn op Battle.net.

The Lost Vikings is een actie-platformer die in 1992 op de Super Nintendo en later ook op andere platformen verscheen. Blizzard heeft de rechten op The Lost Vikings in handen, maar op een GBA-port in 2003 na is er verder niets met de cultfranchise gedaan. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou