The Last of Us Part 2 uitgesteld voor onbepaalde tijd

The Last of Us Part 2 uitgesteld voor onbepaalde tijd

The Last of Us Part 2 en Marvel's Iron Man VR zijn uitgesteld en worden niet op hun oorspronkelijke releasedatum uitgegeven. Dit werd bekendgemaakt op het Twitter-kanaal van PlayStation.

The Last of Us Part 2 stond gepland voor release op 29 mei, maar is nu vertraagd naar een nog onbekende datum. Naughty Dog zegt via een bericht op Twitter dat de game al nagenoeg klaar is en de laatste bugs worden verwijderd.

In het bericht van de ontwikkelaar staat onder andere: "We willen ervoor zorgen dat iedereen The Last of Us Part 2 rond dezelfde tijd kan spelen en we kunnen verzekeren dat we er alles aan doen om de beste ervaring voor iedereen te behouden. Dit betekent dat we de game uitstellen tot een moment waar we deze logistieke problemen kunnen oplossen."

In oktober vorig jaar werd The Last of Us Part 2 ook al uitgesteld.

Om de pijn wellicht ietwat te verwachten zijn er een aantal nieuwe screenshots van de game vrijgegeven. Bekijk ze allemaal via de officiële website.

last of us 2
last of us 2
last of us 2

In de tweet van PlayStation staat het volgende over de situatie: "Logistiek gezien voorkomt de globale crisis ons van het leveren van de ervaring die onze spelers verdienen."

Ook Iron Man VR is tot nog onbepaalde tijd uitgesteld. De ontwikkelaar heeft vooralsnog nog geen uitspraak gedaan over de vertraging. De PlayStation VR-game moest oorspronkelijk op 15 mei verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Damnn

0
test

Dit is inderdaad geen goede tijd om een game uit te brengen waarin 95% van de mensheid is uitgeroeid door een virus. 😅

0

@LuckyJack dacht dat het door een schimmel infectie kwam. Een echt bestaande schimmel infectie die mieren en ander insecten dood. Jammer maar begrijpelijk. Laat ze de bugs eruit halen met de extra tijd, ziet er wel goed uit ben echt benieuwd naar de game.

0
test

@Shinjite je hebt helemaal gelijk, het was een schimmelinfectie.

0

Aanbevolen voor jou