4 miljoen exemplaren van The Last of Us: Part 2 verkocht in eerste weekend

4 miljoen exemplaren van The Last of Us: Part 2 verkocht in eerste weekend

The Last of Us: Part 2 mag zich officieel de snelst verkochte PlayStation 4-exclusive noemen. De game is na release vorige week al miljoenen keren over de toonbank gegaan.

Sony maakt bekend dat er in totaal 4 miljoen exemplaren zijn verkocht in het openingsweekend dat eindige op 21 juni. De vorige recordhouder was Marvel's Spider-Man, met 3,3 miljoen verkochte exemplaren.

Op de PlayStation Blog bedankt Neil Druckmann de fans. “The Last of Us Part 2 is mogelijk gemaakt dankzij de inspanningen van de honderden getalenteerde en gepassioneerde ontwikkelaars hier bij Naughty Dog", schreef Druckmann. “We kunnen ons geen grotere eer voorstellen dan dezelfde passie te zien in de mensen die het spelen. Bedankt dat je ons hebt geholpen deze geweldige mijlpaal te bereiken”.

The Last of Us: Part 2 is nu uit op de PlayStation 4. Lees hier Eriks review over het langverwachte vervolg in de populaire serie.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geniet heerlijk van deze game. Snap niet dat men deze game zo haat.

0
test

@hulstpower aan de cijfers te zien valt het wel mee met de haat. Dik verdiend hoor

0
test

@hulstpower Ik snap best dat er genoeg mensen zijn voor wie deze game echt niets is, zeker gezien de grote hoeveelheid gedetailleerd geweld. Het vreemde vind ik echter de enorme haat van mensen die deel 1 hun favoriete game ooit noemen en precies wisten wat voor game dit zou zijn. Vervolgens komt deel 2 uit waar je vooral met Ellie moet spelen en sommige het niet eens zijn met de keuzes die Ellie maakt of de mensen met wie ze om gaat, een 0 dus... reviews bombs een trieste vertoning.

0
test

@FishSt1ck Nou, ik denk dat veel mensen het juist als een probleem zien dat je NIET voornamelijk met Ellie speelt.

0
test

@FishSt1ck ik vond dat juiste het grote plus punt het geweld in detail als je iemand vermoord. Maar iedere ze dingen er zijn ook mensen die niet naar horror kunnen kijken ik houd aar ook niet van.

0
test

Zat er aan komen na een sterk deel 1, goede reviews en meer voorbeelden. Ik ben er zelf nog mee bezig en gok dat ik nu iets over de helft zit. Daarna heb ik zelf een oordeel over wat ik er van vind. Gameplay vind ik iig erg leuk en uitdagend op survivor.

0

Aanbevolen voor jou