The Last of Us 2-regisseur op de foto met hond in motion capture-pak | Gamer.nl

The Last of Us 2-regisseur op de foto met hond in motion capture-pak | Gamer.nl

De regisseur van the Last of Us 2 heeft een foto op Twitter geplaatst van een hond in motion capture-pak.

Op Twitter deelde regi eur Neil Druckmann een foto van zichzelf en een hond in een motion capture-pak. De tweet heeft de titel #YearOfTheDog, wat naar aanleiding is van het Chinees Nieuwjaar dat vorige week startte. Wat dit betekent voor de game is niet duidelijk. Mogelijk gaat een hond een grote rol spelen in de game, maar dat is nog nergens bevestigd.

De originele Zombie-game The Last of Us is goed ontvangen. Simon gaf het in zijn review een 9,5. In zijn conclusie schreef hij: "Met The Last of Us wi elt ontwikkelaar Naughty Dog het makkelijke vermaak van Uncharted in voor het serieuzere werk. Ondanks de verschillen bewijzen beide games de ongeëvenaarde kwaliteit van een studio die het maken van games tot in de allerkleinste details beheerst. Dankzij zijn unieke tempo en volwa en verhaal is The Last of Us een beleving geworden die zijn weerga niet kent."

Hoewel er nog geen datum bekend is voor The Last of Us 2 is er eind vorig jaar wel een vier minuut lange trailer getoond waar nieuwe castleden worden geïntroduceerd. Een paar kinderen worden genadeloos ondervraagd over de "derde apostate".

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou