The Last Guardian wordt waarschijnlijk later dit jaar getoond | Gamer.nl

The Last Guardian wordt waarschijnlijk later dit jaar getoond | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De opvolger van Ico en Shadow of the Colo us verscheen vorig jaar voor het eerst op de E3 in de vorm van een trailer, en sindsdien schreeuwen de fans om meer informatie. Voor vele fans was het dan ook een grote teleurstelling dat The Last Guardian niet te zien was op de Sony persconferentie of op de E3-beursvloer.

In een interview met gamewebsite 1UP geeft Sony uitleg: “We hadden het gevoel dat het niet het goede moment was om het spel te laten zien. We laten de game pas zien als hij er klaar voor is, en pas op het moment dat het gelijkwaardig is in vergelijking met de vorige projecten van de ontwikkelaar,” aldus Ron Eagle, productmanager van Sony. “Bovendien zijn er meer events in een jaar dan alleen de E3. Kijk maar hoe jullie dat opvatten.” Hij vervolgt: “We willen het spel echt onthullen met een grote knal, en daar was het nu niet de tijd voor.” Naast de E3 zijn er nog twee grote game-events, de Gamescon in Keulen en de Tokyo Game Show. Waarschijnlijk zal de game op één van deze twee events onthuld worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou