The Initiative neemt ontwikkelaars van Naughty Dog en Bungie aan

The Initiative neemt ontwikkelaars van Naughty Dog en Bungie aan

Microsoft-studio The Initiative heeft een aantal nieuwe ontwikkelaars aangenomen die van studio's als Naughty Dog en Bungie komen.

Via LinkedIn meldt The Initiative-topman Darell Gallagher dat de studio zestien nieuwe mensen heeft aangenomen. Zo is programmeur Francisco Asia García - die eerder bij Naughty Dog en Rockstar Games heeft gewerkt - nu in dienst. Ook Christine Thompson, een schrijver van Star Trek Online en Destiny 2, werkt er nu.

Andere namen die worden genoemd zijn onder andere Justin Perez, die bij Respawn Entertainment aan Jedi: Fallen order werkte en Remi Lacoste, die bij Crystal Dynamics onderdeel was van de ontwikkeling van Marvel's Avengers en Shadow of the Tomb Raider.

Het is nog niet bekend waar The Initivative precies aan werkt. De studio werd in 2018 opgericht door Microsoft en gaat hoogstwaarschijnlijk met een game voor Xbox Series X komen. Er lopen nog altijd vacatures voor de studio.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ze nu nog mensen aan nemen komt hun game de kommende jaren nog niet uit ben ik bang voor.

0
test

@hulstpower Zegt echt helemaal niets hoor. Men kan meer mensen aannemen om er meer vaart achter te zetten. Of wellicht is t wel voor een compleet ander team voor een andere game. Ontwikkelaars werken maar zelden met 1 team aan 1 game.

0
test

@darkmanwls dat klopt maar sinds we nog niks gezien hebben denk ik dat hun game nog wel even duurt voordat ie komt. Hoop dat ik ongelijk heb.

0
test

Zo benieuwd wat we van deze studio te zien gaan krijgen. Qua status van de werknemers zit het in ieder geval wel snor.

0

Aanbevolen voor jou