The Great Ace Attorney Chronicles komt in juli naar het Westen

The Great Ace Attorney Chronicles komt in juli naar het Westen

The Great Ace Attorney Chronicles moet op 27 juli in Europa en Noord-Amerika verschijnen.

De collectie bestaat uit de 3DS-games The Great Ace Attorney en The Great Ace Attorney 2. Beide games zijn voorheen alleen in Japan uitgekomen. The Great Ace Attorney-games hebben vergelijkbare gameplay als de reguliere Ace Attorney-games, maar spelen zich in de de negentiende eeuw af.

De nieuwe versies van de games hebben daarnaast nieuw ingesproken Engelstalige stemmen. Ook bevat het acht mini-episodes en drie extra kostuums. Deze content kwam eerder als dlc uit in Japan. De collectie komt naar Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oh, yes! Veel overgenomen uit de fantranslation, zoals de Japanse namen en ze hebben zelfs Japanse audio mee. Hopelijk maakte Scarlet Red deel twee voor de 3DS nog af, want het liefst spel ik deel twee ook op de 3DS. Maar dit is geweldig nieuws, ik ga ze hoe dan ook kopen!

0
test

Heb de hele serie compleet door import, dit nieuws is echt fantastisch!! ik kijk hier al jaren enorm naar uit. Blij dat ze deze delen beschikbaar stellen. Enige waar ik enorm van baal, is dat Capcom enkel een fysieke versie in USA en Japan uitbrengt en niet hier. Dus dat wordt weer importeren.

0

Aanbevolen voor jou