The Elder Scrolls V wellicht bevestigd door boekwinkel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De synopsis is inmiddels aangepast, maar de tekst is bewaard gebleven dankzij website Kotaku. Er stond te lezen: "Een roman die vijfenveertig jaar na de Oblivion Crisis afspeelt, wat het verhaal is van het spel The Elder Scrolls IV: Oblivion en de uitbreiding Shivering Isles. Het overbrugt gedeeltelijk het gat voor de volgende game, welke zich tweehonderd jaar na de Oblivion Crisis afspeelt."

Lippen stijf op elkaar

Pete Hines van Bethesda zei in augustus nog dat de ontwikkelaar van de Elder Scrolls-serie bezig is met hun volgende grote game, maar wilde niet in details treden: "Todd [Howard] en Bethesda Studios zijn hard aan het werk aan hun volgende game, en we zijn niet klaar om daarover te discu iëren. Zoals altijd willen we iets geweldigs hebben om te laten zien wanneer we erover praten..."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou