The Elder Scrolls Online-update beperkt benodigde opslagruimte

The Elder Scrolls Online-update beperkt benodigde opslagruimte

The Elder Scrolls Online heeft een grote content update gekregen. De update is met name bedoeld om de benodigde opslagruimte voor toekomstige patches te beperken.

De update, die zo'n 60 gigabyte bedraagt, is in feite de hele game. De auto-update neemt een groot deel van het zware werk op zich, maar Bethesda geeft aan dat spelers rekening moeten houden met een langere installatietijd.

Volgens de site van The Elder Scrolls Online is dit een van de weinige keren dat er nog zo’n grote update wordt uitgebracht. Na deze update zijn toekomstige patches een stuk kleiner en nemen ze minder ruimte in beslag op de harddisk.

De update brengt ook een cadeau met zich mee, namelijk eenCrimson Torch Bug-huisdiert, die je twee weken kan gebruiken. Deze beloning is tot 24 maart beschikbaar.

Elder Scrolls Online

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laat ze ook gelijk de fps drop bug fixen waardoor de game na een paar minuten steeds slechter gaat draaien. Veel klachten over. (voor er weer iemand gaat zeggen, onzin want ik heb nergens last van, dat houd niet in dat het probleem niet bestaat, die bestaat wel degelijk, google maar eens op ESO fps drops)

0

Aanbevolen voor jou