The Division 2-uitbreiding krijgt korte animatiefilm

The Division 2-uitbreiding krijgt korte animatiefilm

Ubisoft heeft een korte animatiefilm voor de The Division 2-uitbreiding Warlords of New York uitgebracht. De beelden draaien om de jacht op Aaron Keener.

Keener speelde eerder een rol in de eerste The Division, waar hij werd geïntroduceerd als een corrupte Division-agent. In Warlords of New York keren spelers terug naar de locatie van het eerste deel om hem en andere corrupte agenten op te sporen in Lower Manhattan.

Recent onthulde Ubisoft gameplaybeelden en details over de dlc. Het New York van de uitbreiding is groter dan het eerste deel, met verschillende nieuwe wijken die eerste fungeerden als onderdeel van de Dark Zone. Ook richt Warlords of New York zich meer op het verhaal, wordt het maximaal behaalbare level verhoogd naar 40 en moet het eenvoudiger worden om een uitrusting te kiezen dankzij duidelijkere statistieken.

Ter ere van de uitbreiding is The Division 2 van 27 februari tot en met 2 maart gratis speelbaar. Warlords of New York verschijnt op 3 maart voor PlayStation 4, Xbox One en pc en kost dertig euro. De uitbreiding is geen onderdeel van de Year One-pas.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou